TÜRKİYE ADALET AKADEMİSİNDE “11. DÖNEM HUKUK SINIFI SUBAYLARI” EĞİTİMİ BAŞLADI

28 Ağustos 2023
Meslek İçi Eğitim Müdürlüğü
380

Milli Savunma Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Hukuk Sınıfı Subayların meslek öncesi eğitim programı, 28 Ağustos 2023 tarihinde Türkiye Adalet Akademisinde, Türkiye Adalet Akademisi Daire Başkanı Uğur Parlak ve Milli Savunma Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Personel ve Yönetim Daire Başkanı Hâkim Albay Dr. Hakan Candar’ın açılış konuşmalarıyla başladı.

PARLAK: HER AÇIDAN FAYDALI BİR EĞİTİM PROGRAMI OLACAK

Türkiye Adalet Akademisi Daire Başkanı Uğur Parlak, 11. Dönem Hukuk Sınıfı Subaylarına başarılar dileyerek: “Türkiye Adalet Akademisi hâkim-savcılar ile hâkim-savcı adaylarının eğitimlerini gerçekleştirmenin yanı sıra hukuk ve adalet alanında kamu kurumlarının eğitim ihtiyaçlarına yönelik de programlar ve hizmet içi eğitimler düzenleyen bir kurum. Bu kapsamda, sizler de iki hafta boyunca alanında uzman kişilerden eğitim alacaksınız. Gerçekleştirilecek bu program, subaylarımız için her açıdan faydalı bir eğitim programı olacaktır. Subaylarımıza bundan sonraki meslek hayatlarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

CANDAR: BURADA ÖĞRENECEKLERİNİZ MESLEK YAŞAMINIZDA KARŞINIZA ÇIKACAKTIR

Milli Savunma Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Personel ve Yönetim Daire Başkanı Hâkim Albay Dr. Hakan Candar, Türkiye Adalet Akademisinde eğitimleri başlayan 11. Dönem Hukuk Sınıfı Subaylarına başarı dileklerini ileterek: “Türkiye Adalet Akademisinde 49 subayımız hukuk alanında eğitim alacak. Öncelikle eğitim programının hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, eğitimin planlanmasında ve gerçekleştirilmesinde emeği geçen Türkiye Adalet Akademisi yetkililerine teşekkür etmek istiyorum. Burada eğitim verecek hocalarınızdan öğrenecekleriniz, meslek yaşamınızda mutlaka karşınıza çıkacaktır. Bu eğitim programını en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın. Hepinize başarılar diliyorum.” dedi.

28 Ağustos 2023 tarihinde başlayan eğitim programı, 08 Eylül 2023 tarihinde tamamlanacak.